Barion Pixel

Cikkünkben megismerheti, a szerintünk 3 leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb elektromos fűtőpanelt!

Elektromos fűtőpanelek versenye, harmadik helyezett !

Glamox Norvég elektromos fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanelek versenyében a harmadik helyezést a Norvég Glamox fűtőpanel érte el. Az energiatakarékossága, megbízhatósága, üzembiztonsága alapján talán az első helyet érdemelné de a külső megjelenésében és mobilvezérlés hiányában(a mai felgyorsult világban szinte alapkövetelmény) a harmadik helyre szorult 🙁 Bár a teljes piacot szem előtt tartva ez is csodálatos eredmény!

Miért energiatakarékos és könnyen kezelhető, hogyan képes ventilátor nélkül is gyors felfűtésre, úgy hogy ne kavarja fel a port, nem képez elektroszmogot? A válasz egyszerű: A Skandináv mérnökök rájöttek, hogy a kialakítás és a vízszintes szélesség a lényeg egy garavitációs módon működő elektromos fűtésnél. Ezért Észak Norvégia fagyos vidékére tervezték ezt a strapabíró, egyszerű, megbízható fűtőpanelt, szem előtt tartva a maximálisan elérhető panelhosszt, ami a 2000W-os fűtőpanelnél 167cm! Ez az általunk ismert leghosszabb fűtőpanel.

De miért is jó, ha hosszú egy elektromos fűtés?

Mert széles hőfüggönyt képez, így gyorsan és lágyan, finoman adja le az elektromos áramból nyert hőt és így nem keveri a port, nem égeti azt és nem alakul ki az elektroszmog jelenség sem. Ez a fűtési technika egészségünkre jó hatással van, közérzetünket és hőérzetünket pozitív módon befolyásolja!

A Glamox elektromos Norvég fűtőpanelek 400W, 600W, 800W, 1000W, 1500W, 2000W teljesítményekben kaphatóak, áruk, értékükhöz képest alacsony, 48.000Ft és 60.000Ft között változik a teljesítmény arányában.

 

 

 

Elektromos fűtőpanelek versenye, második helyezett:

Adax Neo Norvég elektromos fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanelek versenyében a második, ezüst érmes helyezett az Adax Neo Norvég Fűtűtőpanel lett.

Az ADAX NEO egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában. Az ADAX NEO használói amellett, hogy egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő, a szokványostól eltérő elektromos fűtéssel büszkélkedhetnek, a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az ADAX NEO a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Az ADAX NEO hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerekhez hasonló üzemeltetési költségekkel működni. Hosszú széles kivitele, ergonómiája, a fűtőtestet felépítő fémötvözetek minősége, vastagsága, mind a precíz tervezésről és komoly fűtéstechnikai szakértelemről árulkodik.

Az Adax Neo elektromos Norvég fűtőpanelek 400W, 600W, 800W, 1000W, 1400W, 2000W teljesítményekben kaphatóak, áruk, értékükhöz képest közepes, 65.000Ft és 79.000Ft között változik a teljesítmény arányában.

 

 

 

Elektromos fűtőpanelek versenye, első helyezett:

Adax Wifi Norvég Elektromos fűtőpanel

Versenyünk aranyérmese és győztese, az első helyezett, a megkérdőjelezhetetlenül kifinomult, letisztult, gazdaságos, energiatakarékos, és sokoldalú Adax Wifi elektromos Norvég fűtőpanel!

Az Adax Wifi rendelkezik az Adax Neo és Glamox fűtőpanelek minden jó tulajdonságával és tervezőitől, mellé kapott ajándékba wifi kapcsolattal, internet elérést, így felhasználójának biztosítja a teljes felügyeletet fűtés terén! Lehetőséget nyújt a távolból történő mobiltelefonos irányításra. Képet ad bárhol is vagyunk az éppen aktuális hőfokról minden helyiségben külön-külön, tized fok pontossággal. 

A mobil alkalmazás, mellyel irányíthatjuk, egyszerű, könnyen átlátható, Magyar nyelvű, ezenkívül rengeteg beállításra, programra ad lehetőséget, így teljesen az egyéni szokásokhoz igazítható, azonosul a felhasználójával.

A fűtőpanel új funkciói például az ablaknyitás érzékelés, gyerekzár, adaptív-öntanuló fűtésvezérlés. 

Ha pedig mobilunk tönkremegy vagy az internet nem elérhető, akkor a panelen található kezelőfelületen is beállíthatjuk a kívánt hőfokot és használhatjuk fűtésünket. A Adax Wifi fűtőpanelt használhatjuk fürdőben is, a megfelelő zónabesorolás alapján elhelyezve, mivel védettségi foka IP24(fröccsenő víz ellen védett)

Adax Wifi elektromos Norvég fűtőtestek 400W, 600W, 800W, 1000W, 1400W, 2000W teljesítményekben kaphatóak, áruk, értékükhöz képest közepes, 75.000Ft és 89.000Ft között változik a teljesítmény arányában.