Barion Pixel

Elektromos fűtés fürdőszobába

Fürdőszobájának fűtésére több kiváló lehetőséget is módunkban áll biztosítani! Széles kínálatunk gazdaságos, energiatakarékos, helytakarékos és biztonságos fürdőszoba fűtésekből áll össze, így igényeinek, elvárásainak és anyagi kereteinek a legmegfelelőbb elektromos fűtést tudja választani.

AKÁR 8 ÉV GARANCIA FÜRDŐ FŰTÉSEKRE

5 év alap cseregarancia + vásárolható 3 év extra garancia is!

 

NINCS KARBANTARTÁS HOSSZÚ AZ ÉLETTARTAM

Nem szükséges a fűtőpanelek, törölköző szárítók évi felülvizsgálata

 

ERP 2018 KOMPATIBILIS

Mindenben megfelel az új Európai Uniós energiahatékonysági rendeletnek!

 

PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT

Takarékos vezérlés, betanítható termosztát, fürdéskor extra meleg!

 

ABLAKNYITÁS ÉRZÉKELŐ

fürdőszoba szellőztetéskor és páramentesítéskor, energiatakarékos módba vált, pénzt spórol!

 

NORVÉG DIZÁJN DÍJAS HŐSUGÁRZÓ

Magas minőség, különlegesen letisztult, elegáns formavilág

 

n

SZÉLESEBB HŐFÜGGÖNY

Gazdaságos hőleadás, a NordArt hősugárzók a legszélesebbek a piacon!

 

ÖNÁLLÓ & KIEGÉSZÍTŐ FŰTÉSKÉNT IS

Fürdőbe pára mentesítésre törölköző szárításra, vagy fő-kiegészítő fűtésnek

 

GLAMOX & Beha

A GLAMOX és BEHA Norvég gyártók a következő megoldást kínálják fürdőjének elektromos fűtésére:

1. BEHA fűtőtest oldalfalra, a padlótól 15-20cm-re.

2. GLAMOX GVR Halogén infra fűtőtest az ajtó fölé 

Törölközőszárító

Több méretben és teljesítményben kínálunk elektromos törölközőszárítókat. Mindegyik termosztáttal, időzítővel rendelkezik, speciális folyadékkal vannak feltöltve.A törölközők szárításán kívül, önálló fűtésre is képesek 6m2-ig

ADAX WIFI fűtőpanel

A padlótól 15-20cm-re felszerelhető elektromos fűtőpanel, digitális vezérléssel.

A hőfok szabályozást a fürdőbn is beállíthatjuk közvetlen a panelen de akár mobiltelefonunkkal is, bárhonnan a világból.

Mire érdemes figyelni, fürdőszoba elektromos fűtésekor?

 

1. ELHELYEZÉS: Első a biztonság! Így fürdőbe legalább IP24, fröccsenő víz ellen védett panelt szabad elhelyezni a hatályos zónabesorolási szabályok betartásával. Ezen szabályokat villanyszerelő szakembertől lehet megkérdezni.

2. MÉRETEZÉS: A fürdőben legtöbbször ruha nélkül, sokszor nedves testtel tartózkodunk, így magasabb hőmérsékletet igénylünk! Ezért az átlagos 20-22 fok temperálása helyett, 24-28 fokra is szükségünk lehet. Emiatt a fűtőtestek elektromos teljesítmény számításakor, javasoljuk a 40-45 W-ot, köbméterenként.

3.VEGYES HASZNÁLAT: Ha fürdőnk nagyobb mint 6m2 és a praktikum miatt mindenképp törölközőszárítót akarunk, akkor célszerű fűtőpanelt is betervezni szárítónk mellé, a gyors dinamikus és gazdaságos felfűtés miatt.

Beha oldalfali fűtőpanel fürdőszobába

A Norvég Beha elektromos fűtést a padlótól 15-20cm re ajánlott felszerelni az oldalfalra. A fűtőpanel, más termékeinkkel ellentétben nem tartalmaz kijelzőt, vezérlőgombokat, csupán egy rejtett forgógombot, amivel be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet. Felszerelés után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.

A fűtőpanel 400W, 600W, 800W, 1000W, 1250W, 1500W, 2000W-os teljesítményekben elérhető, így egy átlag belmagasságú fürdőt 0-20m2-ig tud kifűteni egy fűtőpanellel. A Beha oldalfali fűtőtestet rakhatjuk fürdőbe, ami beépített termosztáttal, dugvillás vezetékkel, fali konzollal van ellátva, az ára pedig tartalmazz mindezt és azonnal felszerelhető, beüzemelhető. A faltól a legkülső pontja mindössze 8,3cm-el áll el, így akár ajtó mögé is lehet szerelni. A fűtőtest egyszerű, könnyű, energiatakarékos, megbízható és prémium kategóriás Norvég fűtéshez képes, kiemelkedően alacsony árú!

Glamox elektromos fűtőtest felülre

 

Ha nincs hely az oldalfalon, vagy ha nem lenne biztonságos alulra beszerelni elektromos fűtőpanelt, akkor Önnek a Norvég Glamox, halogén infra sugárzóra van szüksége. Ez a típusú elektromos fűtőtest felülre szerelhető az oldalfalra, akár ajtó fölé is, így helytakarékossági szempontból és biztonságtechnikailag is kiváló megoldás!

A hőmérsékletet egy fokozatkapcsoló segítségével tudja szabályozni. A  fűtőpanel kapcsolóval, dugvillás betáp vezetékkel együtt kerül forgalomba. Ha szeretnék a hőmérséklet szabályozást pontosabbá vagy programozhatóbbá tenni, akkor erre is van lehetőség, egy egyszerű termosztát bekötésével az áramkörbe.

A Glamox halogén infra fűtőpanel 500W, 750W, 1000W teljesítményekben kapható, Ez a típusú fűtőpanel a legolcsóbb árral került a piacra.

Elektromos törölköző- szárító a fürdőbe

Az Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor, klasszikus és letisztult, praktikus formával rendelkezik, meleget ad a fürdőben és a törölközőket is megszárítja. Speciális fagyálló folyadékkal van töltve, ami elősegíti a gyors felmelegedést és hozzájárul a gazdaságos üzemeltetéshez. Széles hőfokbeállítási spektruma, gyerekzár, időzítő funkciója, megkülönbözteti a többi versenytársától. “2h Boost” funkciója, lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító radiátor segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.“24h Auto” funkció a “2h Boost” funkciót ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy az esti fürdés idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában. A vezérlő miatt nagyobb energiatakarékosságra képes más törölközőszárítóknál. Az elektromos szárító panel 500W, 750W, 1000W teljesítményekben kapható. 

 

Mobiletefonnal irányítható fűtés fürdőszobába

Kiemelkedően energiatakarékos, gazdaságos, esztétikus, megbízható, prémium kategóriás fürdőszoba fűtésünk! A teljes ellenőrzés, irányítás a felhasználó kezébe kerül. Bárhol tartózkodjon, mobiltelefonja segítségével maximálisan felügyelheti fürdőjének hőmérsékletét, energiafogyasztását.

A Norvég Adax Neo Wifi panelt alulra, a padlótól 15-20cm-re célszerű felszerelni. A felszerelés pár percet vesz igénybe, a panel doboza egy felszerelő sablon, az ára pedig tartalmaz mindent, termosztátot, fali konzolt, dugvillás vezetéket. A mobillal és a ház wifi rendszerével percek alatt párosítható. Ha nincs internet vagy tönkremegy a mobiltelefonunk akkor helyileg, kézzel is azonnal beállíthatjuk a kívánt hőfokot.

Kiemelkedően energiatakarékos fűtését az ablaknyitás, szellőztetés érzékelésnek, adaptív, öntanuló fűtésvezérlésnek, személyreszabott programoknak, gazdaságos fűtőbetétnek, hosszúkás-lapos formavilágának köszönheti.

A fűtőtestet felépítő anyagok, anyagvastagság, technilógia, ergonómia, légáramlás, gyors reagálás a szabályzásra, egyszerű és átlátható kezelőfelülete, mobilalkalmazása, magasan a piaci versenytársak fölé emeli ezt a  fűtőkészüléket!

Keressen minket bizalommal!

Megbízható cég díjunkat, az ügyfélvizsgálati központ, független szervezet, adta ki !

"Köszönjük a sok készséges segítséget, odafigyelést, igazán meghatódtam, hogy ilyen fontosak vagyunk egy cégnek!"

– B. Júlia, Pest megye –

Bemutatóterem

8200 Veszprém, Hérics utca 10F

06 70/ 391 – 6388

info@futopanelfutes.hu

Nyitvatartás:

A fenti számon előre egyeztetve

Kövessen minket

Ha rákattint a facebook ikonra és like-olja, követi és megosztja oldalunkat, 5.000 Ft kedvezményt adunk vásárlásából!

Írjon nekünk